Trustpilot anmeldelser

Thors Ejendomsservice ApS byder på pålidelige og dygtige håndværkere.

Vores erfarne team af tømrere, snedkere, malere murere og Jord/beton håndværkere leverer effektivitet og grundighed i enhver opgave.
Vi er forpligtede til at levere førsteklasses kvalitet og tilbyder ekspertvejledning om valg af materialer og tekniske specifikationer.
Du behøver ikke bare tage vores ord for det – tjek vores Trustpilot anmeldelser og opdag hvorfor vi er det betroede valg til alle dine renoverings- og byggebehov.

Kontakt os i dag for at opleve den enestående service og håndværk, der adskiller os fra resten.

Trustpilot

Endelig en håndværker man kan regne med!

Har haft fornøjelsen af Mathias fra Thors Ejemdomservice.

Han skulle sætte indvendige døre i og montere fodpaneler samt gerichter.

Alt lavet lynhurtigt og med super flot resultat. Lavede lidt om i planerne undervejs, men det tog han i stiv arm. Fik ham også til at rette op på de døre jeg selv havde forsøgt mig med, men som ikke lukkede helt perfekt. Så tak for den gode service Mathias.

Prisen var også meget fair, så det er absolut ikke sidste gang jeg bruger dette firma!

Jeg havde brug for noget maler- og…

Jeg havde brug for noget maler- og tømrerarbejde og henvendte mig derfor til Thors-Ejendomsservice. Det har jeg absolut ikke fortrudt.
Håndværkerne der mødte op som aftalt var servicemindede, gode til at koordinere hvornår hvem lavede hvad, havde faglig stolthed og professionalitet, hvilket resulterede i et meget tilfredsstillende resultat.
Da opgaverne var løst, efter ca. 3 uger, henvendte Johnny sig for at høre om jeg var tilfreds, og sendte fakturaen på det aftalte beløb.

Professionelle og overholder deres aftaler

Vi har tidligere benyttet firmaet til renovering af kælder, istandsættelse af skur med udvidelse til cykler og i forbindelse med skade. Alt fra tilbud til udførelse blev håndteret professionelt. Kan varmt anbefale at give at trække dem ind i processen.

Min oplevelse af firmaet er helt i top

Min oplevelse af firmaet er helt i top. Under hele forløbet blev jeg informeret konstruktivt og med stor faglig kompetence, altid i en venlig tone. Jeg har tidligere gjort brug af samme firma, altid til stor tilfredshed. De bedste anbefalinger herfra.

God oplevelse og godt håndværk!

Havde et træ stakit problem + maler opgaver – kendte ikke Thors Ejendomsservice – havde set en reklame herom – blev kontaktet af firmaet og såvel tømmer som maler udførte et perfekt arbejde på opgaven.
Opfølgning fra Thors Ejendomsservice om alt var OK.
Har udtrykt min tilfredshed over for firmaet og det bliver ikke sidste gang Thors Ejendomsservice bliver min leverandør.

Thors Ejendomsservice

Slimmingevej 66
4100 Ringsted
31 20 30 37
sophia@thors-ejendomsservice.com
CVR. 43269259

Copyright © thors-ejendomsservice.dk - Designet af Suit IT ApSuit IT ApS